Case lemn – cu Ecowood Industry, vei putea avea spatiul de locuit la care visezi!

In contextul actual, tot mai multi romani sunt in cautare de solutii de construire eco, care sa nu afecteaza atat de mult mediul inconjurator. Asadar, se constata o crestere tot mai mare a cerintelor pentru case din lemn. Asta deoarece, prezinta numeroase avantaje la costuri reduse de construire. Fie ca vrei o casa mare, fie ca vrei o casa mica, Ecowood Industry sprijina fiecare proiect si vine cu cele mai inovative modele arhitecturale de casa, in functie de bugetul de care dispui. Pentru ca orice proiect prezinta o importanta majora, se va acorda toata atentia asupra fiecarui detaliu, pentru ca la final sa te bucuri de o casa mult visata.

Fiecare dintre noi are o anumita imagine proiectata in minte in legatura cu casa ideala. Unora ne plac casele mari, impozante, altora cele care nu ies in evidenta prin marime, ci sunt foarte bine compartimentate. Sunt persoane care prefera casele din caramida, insa tot mai multe sunt interesate de case de lemn.

Care sunt cele mai importante avantaje pentru case de lemn?

  • se realizeaza in timp scurt, nu trebuie sa asteptati foarte mult pana cand constructia este finalizata
  • pretul de achizitie este mai mic cu 30-40%  fata de cea a unei case din caramida
  • asigura protectie in caz de cutremur
  • pot fi compartimentate usor si nu trebuie amplasate pe un anumit tip de teren, putand fi construite chiar si pe terenuri nisipoase
  • lemnul este un element ecologic, natural, ceea ce inseamna ca sunt si eco-friendly
  • intretinerea ulterioara consta in tratarea structurii la aproximativ 6 ani, cu lacuri cu rol protector