Piscine si saune

Puteti avea propriul dumneavoastra SPA, la dumneavoastra acasa.

Va oferim: o sauna umeda sau uscata, un ciubar de baie sau o piscina acoperita.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru confortul familiei dumneavoastra.

Ciubar din lemn - Un ciubăr din lemn amplasat in gradina ne incanta cu aspectul și eleganta unui mobilier de gradina rustic și contemporan in același timp !Nici unul din celelalte materiale din natura nu au textura naturală, mirosul plăcut și culoarea calda ca lemnul.

Ciubar din lemn

Un ciubăr din lemn amplasat in gradina ne incanta cu aspectul și eleganta unui mobilier de gradina rustic și contemporan in același timp !Nici unul din celelalte materiale din natura nu au textura naturală, mirosul plăcut și culoarea calda ca lemnul.

Amplasarea ciubarului cu hidromasaj din lemn in gradina va da posibilitatea de a petrece serile geroase de iarnă într-o atmosferă extrem de confortabilă și plăcută a familiei sau prietenilor.Este intodeauna o plăcere baia de relaxarea într-o cada fierbinte pe o vreme geroasă, când zăpada alba înconjoară gradina .După o zi lungă de lucru sau de joaca, adulții și copii se vor bucura de scăldat într-o cadă cu hidromasaj. Aceasta activitate va da un impuls de energie pentru următoarele câteva zile.

Baile calde sau reci într-un ciubar de lemn te ajuta sa scapi de multe afectiuni , îmbunătățeste circulația sângelui și sistemul imunitar .Aceasta activitate va da un impuls de energie pentru următoarele câteva zile .

Sauna din lemn - Momentele petrecute in sauna ne ofera oportunitatea de relaxare și de a scăpa de rutina de zi cu zi, ajuta la ameliorarea simptomelor multor boli și intareste sistemul imunitar.

Saune

Momentele petrecute in sauna ne ofera oportunitatea de relaxare și de a scăpa de rutina de zi cu zi, ajuta la ameliorarea simptomelor multor boli și intareste sistemul imunitar. Sauna ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, intareste sistemul nervos, accelerează metabolismul, ameliorează durerile de reumatism si artrita, relaxeaza musculatura si reduce stresul.

Putem personaliza cu ușurință propriul nostru ritual prin adăugarea de diferite arome, folosind diferite produse cosmetice pentru tratamentul corpului cum ar fi aromoterapie , cromoterapie ceaiuri de plante după saună.

Firma noastra comercializeaza mai multe tipuri de sauna din lemn. Puteți alege din portofoliul nostru orice model sau poate fi executata la comanda după dimensiunile dorite de dv.

Solicita o oferta personalizata

2 + 4 = ?

Exexutam spatii de relaxare tip spa -saune,sauna cu ciubar,tiny house , casute de gradina si relaxare !
#www.rustictinyhouse.ro#sauna#ciubar#tinyhouse#0733137508#
...

0 0

#rustictinyhouse.ro# ...

1 0

#alpinhouse#bancasiscaunetapisatedinlemn ...

2 1

#alpinhouse#scaunebartapisate#scaunelemn ...

1 0

www.alpinhouse.ro ...

4 0

Case din lemn !
www.alpinhouse.ro
...

12 1

#scaradinlemn#alpinhouse#casedinlemn# ...

4 0

#logcabin #loghouse #woodcarving ...

11 1

#mobilierlemnmasiv #woodfurniture #rustic #rusticdecor #mobilerdinlemnantichizat
#comoda
...

6 0

#structurilemn #woodfurniture #logcabin #loghome #luxurylifestyle ...

11 0

#masutalemnmasiv #woodfurniture #alpinhouse.ro ...

6 0

#casedelemn #cabanedinlemnrotund #case #caseluxury #aframe #aframecabina #woodworking ...

8 0

#casedinlemn #casedinbusteni #casedinlemnrotundcalibrat #caseaframe ...

6 0
WhatsApp chat