Ce alte produse gasesti in catalogul nostru?

Ecowood Industry vine pe piata cu o gama variata de constructii din lemn si elemente decorative pentru spatiile exterioare si interioare. Astfel, in catalogul de produse sunt inscrise: scari din lemn calibrat, spatii de joaca pentru copii, ghivece pentru flori, garduri din lemn calibrat, masa rustica din lemn, gard ornamental din lemn, poarta rustica din lemn, pergole din lemn etc.

Toate aceste produse stau drept dovada ca, specialistii nostri sunt atenti la cele mai importante aspecte ce tin de amenajarile exterioare, de la elemente decorative pentru gradina pana la solutii practice de intrebuintare a spatiilor libere.

Cele mai diversificate produse din lemn

Vrei un spatiu de joaca pentru copii tai? Ecowood Industry iti aduce un mini loc de joaca la tine in curte. Spatiul este compus din elemente din lemn de o calitate superioara, imbinate in cele mai creative si atractive moduri, pentru ca cei mici sa isi foloseasca energia din plin. Este perfect calibrat si sigur, astfel incat pericolul accidentarii sa fie infim.

Vrei o gradina moderna, in care elementele decorative sa faca diferenta? Solutia este amenajarea acesteia cu cele mai moderne si practice produse. Fie ca alegi sa iti amplasezi frumoasele flori in ghivece din lemn, fie ca optezi pentru un gardut ornamental care sa delimiteze gradina de zona pietonala, vei reusi sa creezi ambianta perfecta si placuta ochiului, in curtea casei tale.

Fiecare produs raspunde nevoilor clientilor, imbinand perfect utilul cu estetica. Se pliaza oricarui stil, atat rustic cat si modern, iar in functie de dorintele clientilor, executam si produse la comanda, personalizate si originale.

Ecowood Industry vine pe piata cu o gama variata de constructii din lemn si elemente decorative pentru spatiile exterioare si interioare. Astfel, in catalogul de produse sunt inscrise: scari din lemn calibrat, spatii de joaca pentru copii, ghivece pentru flori, garduri din lemn calibrat, masa rustica din lemn, gard ornamental din lemn, poarta rustica din lemn, pergole din lemn etc.

Preturile variaza in functie de tipul lemnului, modelul cerut, precum si de complexitatea lucrarii.

Pentru o larga perspectiva a ceea ce intreprindem noi pentru clientii nostri, va invitam sa parcurgeti galeria foto. Echipa noastra garanteaza pentru fiecare produs in parte si pentru nota originala a fiecarui proiect.

Solicita o oferta personalizata

6 + 2 = ?

WhatsApp chat